Yritys ja julkisensektorin asiakkaat:

Pyydä tarjous tarpeisiinne tai sovi palaveri, jossa voimme räätälöidä koulutuksen teille sopivaksi! Koulutuksia ja kursseja löydät osiosta Valmiit kurssit
KEVÄÄN KURSSEJA OPISTOISSA HELSINGISSÄ JA TAMPEREELLA :


PÄIVITÄ USKOMUKSESI
Tampereen seudun työväenopisto, Ylöjärven yhtenäiskoulu
8-9.2.2020 la su 10.00 -16.00
Monet uskomuksistamme syntyvät varhaislapsuudessa siitä, miten ympäristömme tulkitsee maailmaa meille. Uskomukset eivät enää pidä paikkansa tai ole tosia mutta ne vaikuttavat elämäämme ja arkeemme rajoittaen sekä ohjaten toimimaan tutusti ja totutusti. Päivitämme uskomukset NLP-harjoitusten avulla.


KOULUTTAJAN RESURSSIREPPU
Tampereen seudun työväenopisto
15-16.2.2020 la-su 10.00-16.00
Keräämme reppuun keinoja ryhmäytymiseen, kiinnostuksen ylläpitämiseen sekä erilaisten osallistujien ja oppijoiden kohtaamiseen NLP:n avulla. Tutkimme, miten lisätä omaa jaksamista ja työhyvinvointia kouluttajana tai opettajana alati muuttuvassa ympäristössämme.


MOTIVOI JA MOTIVOIDU
Tampereen seudun työväenopisto
22-23.2.2020 la-su 10.00-16.00
Opettelemme erilaisia tapoja motivoida ja motivoitua NLP:n avulla. Eri ihmiset motivoituvat eri tavoin. Sopii sinulle, joka motivoit muita töissä, harrastuksissa tai kotona, mutta myös sinulle, joka haluat oppia motivoimaan itseäsi paremmin.


TYÖROOLISTA TYÖHYVINVOINTIA
Helsingin aikuisopisto
pe 28.2.2020 10.00 -15.00
Koulutus auttaa ymmärtämään työroolin hyödyn työhyvinvoinnille. Työrooli ei ole päälle liimattu teennäinen malli, vaan tietoinen valinta juuri niiden ominaisuuksien käytöstä, joita työssä tarvitaan. Ammattiroolin puuttuminen voi aiheuttaa työntekijälle työuupumusta, kun omana itsenä on riitettävä kaikkeen. Asiakkaiden, työnantajan tai omat työtä kohtaan asettamat odotukset ja vaatimukset kuormittavat mieltä. Kärsivällisyys, pitkäjänteisyys, ystävällisyys, hoksaavaisuus ja monet muut ominaisuudet ovat meissä kaikissa. Kysymys on siitä, osaammeko käyttää niitä tietoisesti. Koulutuksessa NLP: n menetelmien avulla pyrimme rakentamaan suojaksemme työroolin, joka koostuu ehkä käyttämättömistäkin vahvuuksistamme ja voimavaroistamme. Koulutus sopii pitkään samaa työtä tehneelle ja työhyvinvointia itselleen hakevalle, mutta myös uuteen ammattiin tai työhön siirtyvälle


SALAPERÄINEN SAVI
Helsingin aikuisopisto
la 29.2.2020 10.00 -16.00
Oletko elänyt viime ajat vain päässäsi? Haluaisitko tehdä välillä jotain konkreettista käsilläsi ilman osaamisen vaatimuksia? Kurssilla etsimme sisäistä itseämme mm. vanhan viisaan saven avulla. Yhdistelemme NLP:n tekniikoita ja käsityötä. Päivän aikana kokeilemme työskentelyä vasenaivoisen vaativasti suunnitellen ja tavoitteeseen pyrkien sekä oikea-aivoisen lempeästi antaen vain käsien työstää sitä, mitä syvä intuitiomme tuottaa näkyväksi. Sinun ei tarvitse etukäteen osata mitään aiheeseen liittyvää, sillä savityökurssista tässä ei ole kyse. Tule mukaan nauttimaan sekä saven rentouttavasta voimasta että luovista harjoituksista ja unohtamaan pään sisäiset vaatimukset hetkeksi. Tarvikkeet sisältyvät kurssin hintaan. Pukeudu rennosti, savi voi hieman sotkea.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta.


NLP ELÄMÄNTAVAKSI
Helsingin aikuisopisto
7-8.3.2020 la-su 10.00 -16.00
NLP on elämäntapa, jossa mieli ei hallitse meitä, vaan me hallitsemme mieltämme. Kurssilla tutustutaan NLP-tekniikoihin, jotka antavat keinoja uudistaa omia toimintatapoja ja tottumuksia. NLP tuottaa ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta ja opettaa kommunikoimaan monipuolisemmin. NLP on vuorovaikutuksellisten taitojen aarreaitta. Motivointi- ja fokusointitaidot auttavat tekemään parempia päätöksiä ja valintoja elämässämme. Viikonlopun mittainen kurssi sopii tutustumiskurssiksi kaikille NLP:stä kiinnostuneille. Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla.


ONKO PERHE PAHIN
Tampereen seudun työväenopisto
14-15.3.2020 la-su 10.00-16.00
Perheessä syntyvät pisimmät mutta eivät välttämättä helpoimmat ihmissuhteemme. Sukulais- ja sisarussuhteet tai suhteet vanhempiimme voivat olla kuluttavia tai voimaa vieviä. Tule tutkimaan syitä ja selityksiä lähimpien suhteiden haasteellisuudelle sekä hakemaan keinoja muuttaa omaa suhtautumista niihin.


ELÄMÄNI KUVAT
Tampereen seudun työväenopisto
21.3.2020 la 10.00-16.00
SoulCollage on kuvien voimaan perustuva kollaasiprosessi itse- ja ihmistuntemukseen. Luo elämäsi yksilölliset kortit, jotka auttavat sinua löytämään itsesi. Työstämme kortit lehdistä leikatuilla kuvilla korttipohjille. Voit tuoda mukanasi kaikenlaisia kuvallisia lehtiä mutta opettajaltakin saat niitä.


PÄIVITÄ USKOMUKSESI NLP:n AVULLA
Helsingin aikuisopisto
18-19.4.2020 la-su 10.00 -16.00
Kurssilla pyrimme päivittämään ja purkamaan uskomuksiamme NLP-harjoitusten avulla. Suuri osa uskomuksistamme syntyy varhaislapsuudessamme siitä, miten ympäristömme tulkitsee maailmaa meille. Uskomuksemme eivät enää pidä paikkansa tai ole tosia, mutta silti ne vaikuttavat elämäämme ja jokapäiväiseen arkeemme. Ne ohjaavat meitä toimimaan tutusti ja totutusti. Uskomukset löytyvät usein en voi – en uskalla – en osaa ilmaisujen alta rajoittaen elämäämme ja ihmissuhteitamme. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat halukkaita parantamaan elämänlaatuaan ja kehittämään itseään.


OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT! ILMOITTAUDU OPISTOJEN SIVUILLE!MUUTOSTEN PELI
Muutosten peliä voi tilata pienille ryhmille eri puolille Suomea, myös Tampereella toteutetaan peli-iltoja silloin tällöin. Laita viestiä, jos olet kiinnostunut
Muutosten peliä pelataan 2-4 hengen ryhmissä. Peli avaa portit omaan intuitiiviseen viisauteen. Elämässämme on usein tiedostamattomia esteitä ja hidasteita, jotka jarruttavat matkaamme. Ne voivat olla joko fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä tai sielullisella tasolla, peliä pelataan kaikilla tasoilla. Pelin avulla etsitään vastauksia, jotka voivat poistaa tiedostamattomat esteemme ja pääsemme etenemään elämässämme ja suuntaamaan paremmin tavoitteisiimme. Kokemus on hauska ja mielenkiintoinen. Intuitiivisuus:


Einstein on sanonut:” Löytämisen tiellä järjellä on hyvin vähän käyttöä. Tietoisuudessa tapahtuu yhtäkkiä hyppäys, voit kutsua sitä intuitioksi tai ihan miksi haluat ja yhtäkkiä sinulla on vastaus kysymykseesi, etkä tiedä mitenkään, miten tai miksi sait sen”
Tuota hyppäystä omaan intuitioomme etsimme pelaamalla Muutosten-peliä, joka ohjaa meidät syvälle todelliseen itseemme. Kaikki vastaukset elämämme kysymyksiin ovat itsellämme, peli auttaa löytämään ne.
https://www.findhorn.org/transformation-game, (pelaamme suomeksi)


Löydät videon pelistä ja Elämäni kuvat työpajasta: https://www.youtube.com/results?search_query=triangles+koulutus


Kysy lisätietoja info@triangleskoulutus.net


ELÄMÄNI KUVAT - SOULCOLLAGE

Tämä työpaja on tilattavissa pienille ryhmille eri puolella Suomea, myös Tampereella toteutetaan silloin tällöin tätä työpajaa. Jos olet kiinnostunut, niin laita viestiä!
Elämäni kuvat on työpaja, jossa käytämme SoulCollage-prosessia apunamme. SoulCollage on intuitiivinen kollaasiprosessi itse- ja ihmistuntemukseen. Työpaja on kuin hetken loma itsestä ja omasta elämästä, jota ei aina voi ymmärtää. Se tarjoaa hetken, jolloin mitään ei tarvitsekaan ymmärtää, voi vain olla ja levätä virtauksessa, flowssa, joka syntyy tässä mielenkiintoisessa prosessissa. SoulCollage perustuu kuvien symboliseen voimaan. Unohdamme sanat, käsitteet ja uskomukset. Emme puhu, emme selitä, emmekä kerro tarinoita elämästämme, emme psykologisoi, emmekä analysoi, vaan keskitymme kuviin ja niiden mystiseen symboliikkaan. Tule ja istu alas muutamaksi tunniksi ja luo oman elämäsi kortit muutamalla irtileikatulla kuvalla, jotka yhdistät intuitiivisen viisautesi ja mielikuvituksesi avulla. Käsi kädessä sisäinen viisautesi, intuitiosi ja hauskan luomisen kanssa saat aikaan pakan kortteja, jotka hämmästyttävällä mystisellä tavalla auttavat sinua löytämään sielusi varjot ja sisäsyntyiset lahjasi.

Lisätietoja: vuokko.travanti@triangleskoulutus.net tai 045 6521725

Kaikilla kursseillani ja valmennuksillani on jollakin lailla mukana taustateoriana NLP (Neuro-Linguistic Programming); joka tarkastelee ihmisten välistä vuorovaikutusta, aivojen toimintaa ja ihmisen mielen toimintaa. Keskeisiä elementtejä NLP:ssä ovat vuorovaikutus, uskomukset, erilaiset miellejärjestelmät ja mallittaminen. NLP–koulutusten avulla löydät vastauksia mm. siihen, kuinka vahvistat voimavaroja, muutat rajoittavia uskomuksia, motivoidut, teet parhaita päätöksiä ja kommunikoit onnistuneesti. Koulutukset ovat käytännönläheisiä ja varsinainen oppiminen tapahtuu omien oivallusten myötä. Käytännöllisyytensä ansiosta NLP:tä voi soveltaa esim. ryhmätyöskentelyssä, asiakaspalvelussa, kouluttamisessa, terveydenhoidossa ja valmentamisessa, ja ennen kaikkea omassa henkisessä kasvussa. Koulutukset sopivat kaikille, jotka haluavat uusia oivalluksia niin työhön kuin omaan arkeen.


OLEMME MYÖS FACEBOOKISSA:
https://www.facebook.com/triangleskoulutus