YRITYS- JA YHTEISÖASIAKKAAT:
PYYDÄ TARJOUS TARPEISIINNE / TUTUSTU TARJONTAAMME VALMIIT KURSSI OSIOSSAMME tai sovi palaveri, jossa voimme syventyä tarkemmin tarpeisiinne!


SYKSYN KAIKILLE VAPAAT KOULUTUKSET ERI OPISTOISSA HELSINGISSÄ JA TAMPEREELLA- :


VUOROVAIKUTUS JA ELÄMÄN ENERGIAT
Helsingin aikuisopisto
la-su 17-18.11. 10.00–16.00 (7 t)
14 t, 84 €
Ihmisten välinen vuorovaikutus on energian saamista ja antamista. Lapsuudessa muodostuneet tavat saada energiaa voivat hallita ihmistä myös aikuisuudessa. Tapoja voi muuttaa ja uudistaa NLP:n avulla. Silloin tällöin kohtaamme elämässämme ihmisiä, jotka ikään kuin imevät energiamme. Tule tutkimaan, mistä se johtuu ja mitä voisit sille tehdä. Haemme ymmärrystä ja näkökulmia siihen, minkälaisten ihmisten kanssa voimme hyvin ja minkälaisia kannattaa välttää. Tutkimme vuorovaikutusenergiaa, ja myös sitä miten omaa herkkyyttään ja erilaisuuttaan voi puolustaa rajoja vahvistamalla.


23032 MUUTOSTEN PELI
Tampere, Sampola
la 20.10. klo 10.00-16.00 luokka T47
to 25.10. ja 1.11. klo 17.00-20.00 luokka T23
Voit osallistua kaikkiin, tai vain yhteen tilaisuuteen.
Kurssimaksu 33,00 €
Muutosten peliä pelataan 2-4 hengen ryhmissä. Peli avaa portit omaan intuitiiviseen viisauteen. Elämässämme on usein tiedostamattomia esteitä ja hidasteita, jotka jarruttavat matkaamme. Ne voivat olla joko fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä tai sielullisella tasolla, peliä pelataan kaikilla tasoilla. Pelin avulla etsitään vastauksia, jotka voivat poistaa tiedostamattomat esteemme ja pääsemme etenemään elämässämme ja suuntaamaan paremmin tavoitteisiimme. Kokemus on hauska ja mielenkiintoinen. Intuitiivisuus:


Einstein on sanonut:” Löytämisen tiellä järjellä on hyvin vähän käyttöä. Tietoisuudessa tapahtuu yhtäkkiä hyppäys, voit kutsua sitä intuitioksi tai ihan miksi haluat ja yhtäkkiä sinulla on vastaus kysymykseesi, etkä tiedä mitenkään, miten tai miksi sait sen”
Tuota hyppäystä omaan intuitioomme etsimme pelaamalla Muutosten-peliä, joka ohjaa meidät syvälle todelliseen itseemme. Kaikki vastaukset elämämme kysymyksiin ovat itsellämme, peli auttaa löytämään ne.
https://www.findhorn.org/transformation-game, (pelaamme suomeksi)23034 IHMISEN ELINKAARI JA KRIISIT
Tampere, Sampola, T47
la 10.00-16.00
27.10.–27.10.2018
Kurssimaksu 20,00 €
Ihmisen elinkaari muotoutuu elämämme energioista. Tunne, ajattelu ja tahto vaikuttavat vahvasti elämäämme elinkaaren eri vaiheissa. Kriisit tai pikemminkin mahdollisuudet tehdä muutoksia elämässä jäävät seitsemän vuoden syklien väliin. Tutkimme omaa elämäämme käyttäytymisteorioiden avulla. Monet omituisetkin olotilat voivat selittyä sillä, missä vaiheessa elinkaartamme olemme. Kun elämme elinkaarellamme vahvaa tahdon aikaa, meidän on aivan pakko saada ja saavuttaa. Mitä lähemmäs eläkeikää saavumme, sitä vahvemmin ajattelumme jäsentyy ja selkeytyy. Elinkaaremme alussa ja lopussa tunne-energiamme on vahvimmillaan.


Ylöjärvi

210909 MUISTIMESTARI
Ylöjärven Yhtenäiskoulu, C115
la 10.00-16.00
13.10.–13.10.2018
Kurssimaksu 20,00 €
Monet ihmiset eivät muista, koska unohtamisesta on tullut tapa. Hyvä muisti on tärkeä kaikilla elämänalueilla. Opimme, miten mieli toimii parhaiten ja miten muistista voi tehdä järjestelmällisemmän. Opettelemme tehokkaita muistitekniikoita ja teemme muistia vahvistavia harjoituksia. Mielikuvitus on avain muistin parantamiseen, se auttaa muistamaan enemmän ja paremmin. Muistitekniikat parantavat mielikuvitusta ja tuovat luovia ratkaisuja oppimisen, työelämän ja arjen ongelmatilanteisiin.


INSPIROIDU ITSESTÄSI - INTUITIIVISESTA VOIMASTASI

Viikonlopun ajan rentoutuen maaseudun rauhassa Lehmuslammen huvilalla Lopen Klaukkalassa nautimme oivalluttavista itsetuntemuksen luovista työpajoista ja samanhenkisten ihmisten voimauttavasta seurasta. Voit tulla mukaan koko viikonlopuksi ja yöpyä Vihreällä huvilalla tai voit tulla vain jompaankumpaan päivään.
2.11.2018 klo 18.00- tutustumme toisiimme ja rentoudumme saunoen ja paljuillen
3.11.2018 klo 10–18.00 Transformation game – pelipäivä
4.11.2018 klo 10–16.00 SoulCollage – työpajapäivä

Kysy lisätietoja info@triangleskoulutus.net


INSPIROIDU ITSESTÄSI - INTUITIIVISESTA VOIMASTASI myös Konsan Kartanossa Turussa 10-11.11.2018

SoulCollagen ja Transformation game – pelin avulla!
Viikonlopun ajan rentoutuen nautimme oivalluttavista itsetuntemuksen luovista työpajoista ja samanhenkisten ihmisten voimauttavasta seurasta. Voit tulla mukaan koko viikonlopuksi tai voit tulla vain jompaankumpaan päivään.

Muutosten peli (Transformation game) 10.11.2018 klo 10-16
Oletko ajatellut, että voisit lisätä itsetuntemusta ja oman elämäsi ymmärrystä lautapelin avulla? Se on mahdollista Muutosten pelin (Transformation game) avulla. Muutosten peliä pelataan 2-4 hengen ryhmissä. Peli on kuin elämä itse, se näyttää meille vastoinkäymisemme ja takapakkimme, mutta yhtä hyvin oivalluksemme ja voimavaramme keskittyessämme johonkin tiettyyn kysymykseen tämän hetkisessä elämässämme. Peli on syntynyt Skotlannissa Findhornin henkisessä keskuksessa jo lähes 40 vuotta sitten. Peli avaa portit omaan intuitiiviseen viisauteen. Elämässämme on usein tiedostamattomia esteitä ja hidasteita, jotka jarruttavat matkaamme. Ne voivat olla joko fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä tai sielullisella tasolla, peliä pelataan kaikilla tasoilla. Pelin avulla etsimme vastauksia, jotka voivat poistaa tiedostamattomat esteemme ja pääsemme etenemään elämässämme ja suuntaamaan paremmin tavoitteisiimme. Kokemus on hauska ja mielenkiintoinen.
Työpajan hinta on 55 €.

Elämäni kuvat 11.11.2018 klo 10-16

Elämäni kuvat on työpaja, jossa käytämme SoulCollage-prosessia apunamme. SoulCollage on intuitiivinen kollaasiprosessi itse- ja ihmistuntemukseen. Työpaja on kuin hetken loma itsestä ja omasta elämästä, jota ei aina voi ymmärtää. Se tarjoaa hetken, jolloin mitään ei tarvitsekaan ymmärtää, voi vain olla ja levätä virtauksessa, flowssa, joka syntyy tässä mielenkiintoisessa prosessissa. SoulCollage perustuu kuvien symboliseen voimaan. Unohdamme sanat, käsitteet ja uskomukset. Emme puhu, emme selitä, emmekä kerro tarinoita elämästämme, emme psykologisoi, emmekä analysoi, vaan keskitymme kuviin ja niiden mystiseen symboliikkaan. Tule ja istu alas muutamaksi tunniksi ja luo oman elämäsi kortit muutamalla irtileikatulla kuvalla, jotka yhdistät intuitiivisen viisautesi ja mielikuvituksesi avulla. Käsi kädessä sisäinen viisautesi, intuitiosi ja hauskan luomisen kanssa saat aikaan pakan kortteja, jotka hämmästyttävällä mystisellä tavalla auttavat sinua löytämään sielusi varjot ja sisäsyntyiset lahjasi.
Työpajan hinta on 55 €.

Ilmoittautumiset vuokko.travanti@triangleskoulutus.net tai 045 6521725

Kun osallistut viikonlopun molempiin päiviin yhteishinta on 100 €, saat tarkemmat ohjeet, kun ilmoittaudut.

Kaikilla kursseillani ja valmennuksillani on jollakin lailla mukana taustateoriana NLP (Neuro-Linguistic Programming); joka tarkastelee ihmisten välistä vuorovaikutusta, aivojen toimintaa ja ihmisen mielen toimintaa. Keskeisiä elementtejä NLP:ssä ovat vuorovaikutus, uskomukset, erilaiset miellejärjestelmät ja mallittaminen. NLP–koulutusten avulla löydät vastauksia mm. siihen, kuinka vahvistat voimavaroja, muutat rajoittavia uskomuksia, motivoidut, teet parhaita päätöksiä ja kommunikoit onnistuneesti. Koulutukset ovat käytännönläheisiä ja varsinainen oppiminen tapahtuu omien oivallusten myötä. Käytännöllisyytensä ansiosta NLP:tä voi soveltaa esim. ryhmätyöskentelyssä, asiakaspalvelussa, kouluttamisessa, terveydenhoidossa ja valmentamisessa, ja ennen kaikkea omassa henkisessä kasvussa. Koulutukset sopivat kaikille, jotka haluavat uusia oivalluksia niin työhön kuin omaan arkeen.


OLEMME MYÖS FACEBOOKISSA:
https://www.facebook.com/triangleskoulutus