Yritys ja julkisensektorin asiakkaat:

Pyydä tarjous tarpeisiinne tai sovi palaveri, jossa voimme räätälöidä koulutuksen teille sopivaksi! Koulutuksia ja kursseja löydät osiosta Valmiit kurssit
SYKSYN KURSSEISTA ERI OPISTOISSA HELSINGISSÄ JA TAMPEREELLA :


VUOROVAIKUTUS JA TYÖELÄMÄTAIDOT
Helsingin aikuisopisto
9-10.11.2019 la su 10.00 -16.00
Vuorovaikutustaito vaikuttaa kaikkiin muihin taitoihin; prosessien hallintaan, työhyvinvointiin, työntekijöiden, esimiesten ja asiakkaiden kohtaamiseen, empaattisuuteen, tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen, eteen tulevien muutosten kohtaamiseen, johtamiseen ja motivoimiseen. Vuorovaikutustaito onkin metataito. Kurssilla tutkitaan kuutta erilaista tapaa vuorovaikuttaa ja etsitään niistä itselle tärkeimmät. Arkiset vuorovaikutustilanteet työssä helpottuvat, kun ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä ja sen erilaisuudesta kasvaa. Haastavistakin ihmissuhteista tulee mielenkiintoisia. Itsetuntemus vahvistuu ja työn laatu paranee. Kurssi sopii kaikille. Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla.


SALAPERÄINEN SAVI
Helsingin aikuisopisto
la 16.11.2019 10.00 -16.00
Oletko elänyt viime ajat vain päässäsi? Haluaisitko tehdä välillä jotain konkreettista käsilläsi ilman osaamisen vaatimuksia? Kurssilla etsimme sisäistä itseämme mm. vanhan viisaan saven avulla. Yhdistelemme NLP:n tekniikoita ja käsityötä: päivän aikana kokeilemme työskentelyä vasenaivoisen vaativasti; suunnitellen ja tavoitteeseen pyrkien. Sekä oikea-aivoisen lempeästi antaen vain käsien työstää sitä, mitä syvä intuitiomme tuottaa näkyväksi. Sinun ei tarvitse etukäteen osata mitään aiheeseen liittyvää. Tule mukaan nauttimaan sekä saven rentouttavasta voimasta, että luovista harjoituksista ja unohtamaan pään sisäiset vaatimukset hetkeksi. Tarvikkeet sisältyvät kurssin hintaan. Pukeudu rennosti, savi voi hieman sotkea.


JAKSAA, EI JAKSA
Tampereen seudun työväenopisto
24.11.2019 su 10.00-16.00
Kun elämässä tuntuu siltä, että vaatimusten vuoret kasaantuvat niskaan, eikä enää kykene ravistamaan niitä pois, on aika miettiä pitääkö omana itsenä riittää kaikkeen. Kurssilla luomme voimavaroistamme persoonaamme vahvistavan roolin, joka suojaa ammatillisesti, antaa etäisyyttä, estää uupumisen ja luo tilaa. Rooli pitää sisällään arjessa kadottamamme voimavarat ja lahjakkuudet. Tutkimme toimivia tapoja jaksaa paremmin. Kurssi antaa keinoja sille, miten voimme itse olla hyvinvoinnin luojana ja rakentajana niin omassa elämässä kuin työssäkin.


OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT! ILMOITTAUDU OPISTOJEN SIVUILLE!MUUTOSTEN PELI
Muutosten peliä voi tilata pienille ryhmille eri puolille Suomea, myös Tampereella toteutetaan peli-iltoja silloin tällöin. Laita viestiä, jos olet kiinnostunut
Muutosten peliä pelataan 2-4 hengen ryhmissä. Peli avaa portit omaan intuitiiviseen viisauteen. Elämässämme on usein tiedostamattomia esteitä ja hidasteita, jotka jarruttavat matkaamme. Ne voivat olla joko fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä tai sielullisella tasolla, peliä pelataan kaikilla tasoilla. Pelin avulla etsitään vastauksia, jotka voivat poistaa tiedostamattomat esteemme ja pääsemme etenemään elämässämme ja suuntaamaan paremmin tavoitteisiimme. Kokemus on hauska ja mielenkiintoinen. Intuitiivisuus:


Einstein on sanonut:” Löytämisen tiellä järjellä on hyvin vähän käyttöä. Tietoisuudessa tapahtuu yhtäkkiä hyppäys, voit kutsua sitä intuitioksi tai ihan miksi haluat ja yhtäkkiä sinulla on vastaus kysymykseesi, etkä tiedä mitenkään, miten tai miksi sait sen”
Tuota hyppäystä omaan intuitioomme etsimme pelaamalla Muutosten-peliä, joka ohjaa meidät syvälle todelliseen itseemme. Kaikki vastaukset elämämme kysymyksiin ovat itsellämme, peli auttaa löytämään ne.
https://www.findhorn.org/transformation-game, (pelaamme suomeksi)


Löydät videon pelistä ja Elämäni kuvat työpajasta: https://www.youtube.com/results?search_query=triangles+koulutus


Kysy lisätietoja info@triangleskoulutus.net


ELÄMÄNI KUVAT - SOULCOLLAGE

Tämä työpaja on tilattavissa pienille ryhmille eri puolella Suomea, myös Tampereella toteutetaan silloin tällöin tätä työpajaa. Jos olet kiinnostunut, niin laita viestiä!
Elämäni kuvat on työpaja, jossa käytämme SoulCollage-prosessia apunamme. SoulCollage on intuitiivinen kollaasiprosessi itse- ja ihmistuntemukseen. Työpaja on kuin hetken loma itsestä ja omasta elämästä, jota ei aina voi ymmärtää. Se tarjoaa hetken, jolloin mitään ei tarvitsekaan ymmärtää, voi vain olla ja levätä virtauksessa, flowssa, joka syntyy tässä mielenkiintoisessa prosessissa. SoulCollage perustuu kuvien symboliseen voimaan. Unohdamme sanat, käsitteet ja uskomukset. Emme puhu, emme selitä, emmekä kerro tarinoita elämästämme, emme psykologisoi, emmekä analysoi, vaan keskitymme kuviin ja niiden mystiseen symboliikkaan. Tule ja istu alas muutamaksi tunniksi ja luo oman elämäsi kortit muutamalla irtileikatulla kuvalla, jotka yhdistät intuitiivisen viisautesi ja mielikuvituksesi avulla. Käsi kädessä sisäinen viisautesi, intuitiosi ja hauskan luomisen kanssa saat aikaan pakan kortteja, jotka hämmästyttävällä mystisellä tavalla auttavat sinua löytämään sielusi varjot ja sisäsyntyiset lahjasi.

Lisätietoja: vuokko.travanti@triangleskoulutus.net tai 045 6521725

Kaikilla kursseillani ja valmennuksillani on jollakin lailla mukana taustateoriana NLP (Neuro-Linguistic Programming); joka tarkastelee ihmisten välistä vuorovaikutusta, aivojen toimintaa ja ihmisen mielen toimintaa. Keskeisiä elementtejä NLP:ssä ovat vuorovaikutus, uskomukset, erilaiset miellejärjestelmät ja mallittaminen. NLP–koulutusten avulla löydät vastauksia mm. siihen, kuinka vahvistat voimavaroja, muutat rajoittavia uskomuksia, motivoidut, teet parhaita päätöksiä ja kommunikoit onnistuneesti. Koulutukset ovat käytännönläheisiä ja varsinainen oppiminen tapahtuu omien oivallusten myötä. Käytännöllisyytensä ansiosta NLP:tä voi soveltaa esim. ryhmätyöskentelyssä, asiakaspalvelussa, kouluttamisessa, terveydenhoidossa ja valmentamisessa, ja ennen kaikkea omassa henkisessä kasvussa. Koulutukset sopivat kaikille, jotka haluavat uusia oivalluksia niin työhön kuin omaan arkeen.


OLEMME MYÖS FACEBOOKISSA:
https://www.facebook.com/triangleskoulutus