Triangles - Koulutus Yrityksille


Voimme suunnitella juuri omiin tarpeisiinne sopivan koulutuksen, jossa otamme huomioon osastonne/yksikkönne omat kehittymis- tai kouluttautumistarpeet tai voitte valita laajasta jo valmiista kurssitarjonnastamme yrityksellenne, yksiköllenne/osastollenne tai tiimillenne sopivan koulutuksen.

Jokaiselle koulutuksellemme ja valmennuksellemme on olemassa valmiit opetussuunnitelmat, joiden mukaisesti ne voidaan toteuttaa ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Jokaisen koulutuksen ja valmennuksen opetussuunnitelma on mahdollista mukauttaa toivomustenne mukaiseksi mittatilaustyönä.

Tulokulma koulutuksiin voidaan muuttaa tarpeen mukaan esim. johtajan, tiimin, esimiehen, työyhteisön tai yksilön lähtökohdista nousevaksi.

Käytämme osallistavia ryhmätöitä, luovaa ajattelua, pohdintoja, esimerkkejä, tarinoita, metaforeja, analogeja nlp:tä uskomusten muuttamisessa ja draaman menetelmiä vastaavien kokemusten tuottamisessa, symbolityöskentelyä ym. ratkaisukeskeisiä menetelmiä ryhmän ehdoilla ja aikuisuutta ja asiallisuutta kunnioittaen toteutettavia.

Tarkeempaa tietoa löydät valmiista kurssitarjonnastamme

 

Kysy lisää!

 


OLEMME MYÖS FACEBOOKISSA:
https://www.facebook.com/triangleskoulutus