Myytävät Triangles - Tuotteet


P e i l i kortit ja opaskirja

Korttipakkaus sisältää 45 laadukasta korttia, joiden toisella puolella on kuva ja toisella teksti. Tekstien avulla havainnoit omaa ja muiden kättäytymistä.


Triangles P e i l i kortit ja opaskirja avaavat sinulle ihmisen tyypillisen käyttäytymisen eri muodot, niiden syyt ja seuraukset helposti, jopa hauskasti.

Triangles P e i l i korttien avulla teet itsellesi miellejärjestelmä-kartan, joka kertoo vahvuutesi ja vahvistusta vaativat alueesi vuorovaikutuksessa, työssä ja elämässä yleensä.

Kartta kertoo sen, minkälaisten ihmisten kanssa sinä voit hyvin, myös hankalammat ihmissuhteet löytyvät kartalta. Voit havaita sen, oletko vasen- vai oikea-aivoinen.

Triangles P e i l i kortit ja opaskirja julkaistiin ensimmäisen kerran v. 2007 eli 11 vuotta sitten. Nyt lukuisat tyytyväiset käyttäjät pitävät niitä ihmis- ja itsetuntemusoppaiden suosikkina.

Miksi?

-Koska ne perustuvat aivotutkimusten kolmiaivoteoriaan, jonka mukaan eri aisteilla vastaanotetut havainnot käynnistävät aivojemme eri alueiden käskykeskukset, jotka ohjaavat käyttäytymistämme.

•  Koska korteissa ja opaskirjassa ihmisen käyttäytymistä on kuvattu oivalluksia tuottavin esimerkein: kotona, työssä, oppimisessa, pukeutumisessa, sekä pään sisäisenä puheena että asenteina.

•  Käytännönläheisyytensä ja konkreettisuutensa vuoksi ihan jokaisen on helppo soveltaa ne omaan elämäänsä ja ihmissuhteisiinsa.

PS. voit tilata ne nyt siirtymällä suoraan nettikauppaamme klikkaa linkkiä: http://triangleskoulutus.mycashflow.fi/

PPS. voit saada ne vain nettikaupastamme!

 

Peilikortit perustuvat NLP:n miellejärjestelmiin ja erottelutyyleihin. Ne on toteutettu ihmisen kättäytymistä havainnoimalla erilaisissa elämän tilanteissa.