Valmiit Triangles- Kurssit Julkiselle Sektorille

 

VUOROVAIKUTUKSEN KUUSI MURRETTA

Vuorovaikutustaidot ovat työyhteisön selkäranka. Kun ne ovat kunnossa, niin yhteistyö ja tiedonkulku sujuvat ongelmitta.

Vuorovaikutteinen työyhteisö voi hyvin, eikä uuvu.

Usein yhteistyötilanteet, palaverit, parityöskentely, tiedonkulku, esimies ja alaissuhteet tai asiakastyö takkuavat. Aikaa ja resursseja kuluu turhaan, kun ei puhuta samaa kieltä. Viestit eivät mene perille tai ne ymmärretään väärin. Taustalla on useimmiten vuorovaikutuksen erilaiset "murteet", joita ei tiedosteta eikä ymmärretä.

Vuorovaikutuksen kuusi murretta - koulutuspäivä tuo tähän ratkaisun.

Koulutus sopii työyhteisöjen vuorovaikutuskoulutukseksi tai jopa virkistyspäiväksi.Se sopii erinomaisesti esimiesryhmille, rekrytojille ja perehdyttäjille, työnohjaajille ja kouluttajille.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan (arvo 60 €), joiden avulla osallistuja voi löytää omat ja toistenkin murteet ja jatkaa opiskelua koulutuspäivän jälkeenkin.

Pyydä tarjous! Pienenä yrityksenä meillä on joustavuutta sekä hinnoissa että koulutuksen järjestämisen ajankohdissa.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

ASIANTUNTIJA KOULUTTAJANA - KOULUTUS:

Miksi: Usein julkisella sektorilla asiantuntijan työn kuvaan kuuluu myös kouluttaminen. Jos siihen ei ole saanut minkäänlaista koulutusta, se voi usein tuntua liian kuormittavalta.

Toisaalta asiantuntija voi kokea, ettei saa viestiä menemään perille. Jo päivän mittainen pedagoginen koulutus antaa varmuuksia toimia kouluttajana ja valmentajana. Kouluttajilla on omat niksinsä ja keinonsa pitää kuulijoiden vireyttä yllä. Koulutus vahvistaa myös ammatillista esiintyjän roolia.

Miten: Käytämme koulutusmenetelminä sekä NLP:tä että draamaa. Molemmat ovat käytännönläheisiä ja helposti omaksuttavia tapoja oppia uusia tapoja kouluttaa ja suunnitella toimivia koulutuksia tai luentoja.

Kenelle: Koulutus sopii henkilöille, jotka oman työnsä ohessa kouluttavat muulle henkilökunnalle sisäisiä muutoksia, työtehtäviä, järjestelmä/lakimuutoksia tms. tai käyvät alansa asiantuntijana puhumassa tilaisuuksissa, messuilla, kouluissa ym. tai toimivat perehdyttäjinä.

Koulutuksen tärkein tavoite on oman monipuolisen kouluttajaroolin sisäistäminen ja kuulijoiden erilaisuuden huomioiminen, sekä oman kouluttajan keinorepun rakentaminen.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan (arvo 60 €), joiden avulla kouluttaja löytää erilaiset oppimistavat, sekä omat vahvuutensa ja kehittämisalueensa kouluttajana. Vaikeatkin koulutustilanteet helpottuvat.

Pyydä tarjous! Pienenä yrityksenä meillä on joustavuutta myös hinnoissa.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

TYÖHYVINVOINTIKOULUTUS - RIITÄNKÖ ITSELLENI - RIITÄNKÖ MUILLE?

Miksi: Työhyvinvointi koulutus on panostus, joka kannattaa tehdä. Henkilökunta on yrityksen tärkein pääoma, sen kunnosta on huolehdittava. Työhyvinvointipäivä on kuin vuosihuolto. Työuupumus voi yllättää, jollei oireita tunnisteta ajoissa. Sitä riskiä ei kannata ottaa.Jatkuva kiire, stressi, ulkoiset ja sisäiset paineet onnistua työssä aiheuttavat kulumaa työhyvinvoinnissa.

Miten: Koulutus perustuu NLP:n harjoituksiin. NLP on ratkaisukeskeinen tapa tutkia ja kehittää työyhteisön ja yksilön hyvinvointia. Se on toimiva ja käytännönläheinen, konkreettinen ja välittömästi tuloksia tuottava tapa parantaa työssä jaksamista ja lisätä työkyvystä huolehtimisen taitoja.

Jo päivän mittainen työhyvinvointi koulutus antaa oivalluksia siitä, että paljon on tehtävissä oman työkunnon ja hyvinvoinnin eteen. Hyvinvoinnin palapeli koostuu monista palasista, joista kaikki eivät ole työpaikalla. Ihminen on kokonaisvaltainen psykofyysinen olento, joten kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Kenelle: Työyhteisöt, jotka työskentelevät erityisen voimia vievillä aloilla. Koulutus voidaan räätälöidä kohderyhmän tarpeita vastaavaksi.Työyhteisöjen ja tiimien virkistyspäiväksi tai osaksi päivää, jossa etsitään keinoja voimaantua arjessa.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan (arvo 60 €), joiden avulla osallistuja voi löytää omat vahvuutensa ja kehittämisalueensa ja jatkaa opiskelua koulutuspäivän jälkeenkin.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

ASIAKASPALVELU ON ONGELMANRATKAISUA - KOULUTUSPÄIVÄ

Miksi: Julkisen sektorin asiakaspalvelu eroaa kaupallisen alan asiakaspalvelusta useimmiten niin, että tarkoituksena ei ole myyminen vaan pikemminkin neuvominen ja auttaminen. Mutta perustehtävä on sama: ratkaista asiakkaan ongelma, auttaa asiakasta ratkaisemaan ongelmansa tai ohjata asiakas henkilön luo, joka tämän voi tehdä.

Yksinkertaista, mutta kyse onkin siitä, miten se tehdään. Kun asiakas tuntee tulevansa palvelluksi hyvin, hän pystyy hoitamaan asiansa selkeästi ja johdonmukaisesti. Kaikkien aikaa ja resursseja säästyy. Jos taas asiakas on tyytymätön palveluun, hän turhautuu ja kokee, ettei häntä ymmärretä, eikä arvosteta. Hänen keskittymisensä suuntautuu vikojen hakemiseen, eikä asiansa hoitamiseen.

Miten: NLP on ratkaisukeskeinen tapa löytää uusia keinoja asiakaspalveluun. Käytämme koulutusmenetelminä sekä NLP:tä että draamaa. Molemmat ovat käytännönläheisiä ja helposti omaksuttavia tapoja oppia uusia toimintatapoja ja käytäntöjä.

Kenelle: Virastoille ja osastoille, joissa työn osana tai keskiössä on asiakaspalvelu, mutta joissa sitä ei kenties mielletä varsinaiseksi työksi. Asiakas voi olla vanhus, lapsi, perhe, rakentaja, työtön, kuluttaja, kuka vain, jota julkinen sektori palvelee. Asiakas voi olla myös sisäinen asiakas.Koulutuksen tavoitteena on asiakaspalvelutaitojen päivittäminen, motivaation ja palveluhalun herättäminen koko työyhteisössä.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan ( arvo 60 €), joiden avulla asiakkaan ja asiakaspalvelijan lajityypilliselle käyttäytymiselle löytyy syyt ja selitykset. Vaikeatkin asiakastilanteet helpottuvat.

Pyydä tarjous! Pienenä yrityksenä meillä on joustavuutta sekä hinnoissa että koulutuksen järjestämisen ajankohdissa.

 

Soita tai jätä viestisi tai tarjouspyyntösi - otamme Sinuun yhteyttä!

Kysy lisää!

 

 
OLEMME MYÖS FACEBOOKISSA:
https://www.facebook.com/triangleskoulutus