Valmiit Triangles - Kurssit Yksityisille

 

VUOROVAIKUTUKSEN KUUSI MURRETTA – NLP-kurssi:

Tule ja opi kaikki kuusi murretta!

"Mitä paremmin ymmärrät itseäsi, sitä paremmin ymmärrät maailmaa." (Paulo Coelho)

Tarvitsemme sanoja ymmärtääksemme muita ja tullaksemme itse ymmärretyksi. Tarvitsemme yhteisen kielen, sanojen, tunteiden, kehojen ja merkitysten kielen, jotta pääsemme toistemme luo, kohdataksemme tässä ja nyt.

NLP-murteet eivät ole vain kieli, ne ovat toista maata. Ne eivät ole vain sanoja, äänenpainoja ja sävyjä. Ne ovat myös tunteita, makuja, tuoksuja, valoja ja varjoja. Ne ovat kokemuksia, elämyksiä, saavutuksia, uskomuksia ja unelmia.

Kurssin hintaan 100 € sisältyvät: Avain ihmistuntemukseen – kirja ja Triangles kortit, joiden avulla murteet avautuvat helposti, eikä oppiminen rajoitu vain kurssipäivään. (arvo 60€)

Ilmoittaudu: info@triangleskoulutus.net tai 045 652 1725. Voit myös ilmoittautua maksamalla kurssin verkkokaupassame. Muista kertoa, mille paikkakunnalle ilmoittaudut.

Ilmoittaudu kurssille Verkkokaupassamme


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

VAPAUSSEMINAARI

Tunnetko olevasi oman elämäsi tai egosi vanki – haluatko vapautua?

Koetko olevasi
- työsi, ammattisi, suorittamisen, oravanpyörän,
- tehokkuusajattelun, yhteiskunnan, järjestelmän, työttömyyden,
- oman yrityksesi, itsesi vanki?
- suvun, perheen, parisuhteen, ihmissuhteiden vankilassa?
- tapojesi, tottumustesi, ympäristösi orja?
- kyllästynyt kaikkeen, mitä teet egona?

Kaipaatko vapautta?
- haluatko löytää palan ydinitseäsi egosi alta
- haluatko saada yhteyden siihen, joka olet ilman työtäsi, ilman asemaasi, roolejasi,
- ilman vankilaasi ja vartijoitasi
- toteuttaako menneisyytesi itseään uudelleen ja uudelleen
- haluatko katkaista kahleet, jota rajoittavat Sinua
- haluatko tietää, miten Sinut koetaan

Vapauta itsesi
Vapausseminaari on kokemuksellinen ainutkertainen keskiviikko-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään kestävä prosessi, joka vie syvälle itseen.

Osallistuminen edellyttää, että olet valmis hylkäämään läppärisi, facebookisi, twitterisi, työsi, perheesi, parisuhteesi, ystäväsi lähes viideksi päiväksi ja tulemaan täysin tuntemattomana tuntemattomien joukkoon - ryhmään,jossa kukaan ei tunne Sinua, ei tiedä menneisyyttäsi, ei asemaasi, ei ammattiasi, ei perhetaustaasi, ei mitään egosi luomia järjestelmiä. Et myöskään itse kerro niitä kenellekään ryhmässä. Kukaan ei tiedä kuka olet, mistä tulet, mitä teet, mitä omistat. Oletko valmis olemaan 5 päivää nobody ja tutkimaan itseäsi ryhmässä, joka toimii peilinäsi?

Heittäydy:
Elämällä seminaarin alusta loppuun saat ainutkertaisen kokemuksen itsestäsi.Seminaarissa eletään jokainen hetki tässä ja nyt - ilman menneisyyttä, ilman tulevaisuutta. Saat lahjaksi vapauden arjesta. Heittäytyminen on turvallista, seminaaria on toteutettu jo lukemattomia kertoja. Kouluttajat ovat kokeneita ammattilaisia.

Alustava aikataulu on:
kesäkuussa ja elokuussa 2014. Ilmoittaudu ajoissa - paikkoja on vain 12/kurssi. Seminaarin hinta on noin 500 € + majoitus- ja täysihoito noin 250 €.

Ilmoittaudu kurssille Verkkokaupassamme


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

HAASTAVAT IHMISSUHTEET - 2 koulutuspäivää

Miksi: Jokaiselle meistä voi joskus elämän varrella tulla vastaan ylitsepääsemättömän vaikea ihmissuhde. Se voi olla työkaveri, esimies, asiakas, naapuri, anoppi, ystävä puoliso – kuka vain. Kaikkeen tottuu, mutta joskus vaikea ihmissuhde voi viedä voimat, varsinkin jos ei voi vain lähteä pois tilanteesta.

Mitä: Tavoitteena tuottaa uusia näkökulmia ja keinoja selviytyä itselle hankalista ihmissuhteista, tuottaa oivalluksia siitä, miksi tietyllä lailla käyttäytyvät ihmiset ovat itselle haasteellisia, antaa ymmärrystä ihmisen lajityypillisestä käyttäytymisestä

Miten: Havainnollistettua luentoa ihmisen erilaisesta ja samanlaisesta käyttäytymisestä, keskustelua ja pohdintaa ryhmän omista esimerkeistä. Aiheina mm.: itsetunto, narsismi, uhri, vastarooliparit.

Kenelle: Ihmisten kanssa työtä tekeville / henkilökohtaisesti kenelle vain, joka on kiinnostunut omasta ja toisten henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista.

Hinta: 170 euroa/hlö.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan (arvo 60 €), joiden avulla osallistuja voi löytää syitä ja selityksiä ihmisen erilaiseen käyttäytymiseen.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

TUNNISTA TOIMINTATYYLISI

Tilaa yksityisaika Triangles Peilikorteilla - tulkintaan. Saat tietää, miksi ihmissuhteistasi osa on haastavia, osa helppoja. Toimintatyylien kautta voit ymmärtää erityisiä ihmissuhteitasi paremmin. Tunnistat omat vahvuutesi ja elämän tiesi. Löydät suunnan, jonne kulkea. Triangles Peilikorttien avulla toimintatyylien tunnistaminen ja oman persoonallisuuden hahmottaminen ei ole ennustamista, vaan omien miellejärjestelmien tuottaman käyttäytymisen seurausten havainnointia realistisesti. Tulkinta kestää 2 tuntia ja maksaa 60 euroa.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

TRIANGLES PEILIKORTTIEN KÄYTTÖKOULUTUS

Kerää oma ryhmäsi ja tilaa koulutus korttien käyttöön. Pienryhmä voi olla ystäväporukka tms., joka haluaa kasvaa ja kehittyä itsenä ja ihmistuntijana.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Soita tai jätä viestisi tai tarjouspyyntösi - otamme Sinuun yhteyttä!

Kysy lisää!

 

 
OLEMME MYÖS FACEBOOKISSA:
https://www.facebook.com/triangleskoulutus