Valmiit Triangles - Kurssit Yrityksille

 

VUOROVAIKUTUKSEN KUUSI MURRETTA

Vuorovaikutustaidot ovat työyhteisön selkäranka. Kun ne ovat kunnossa, niin yhteistyö ja tiedonkulku sujuvat ongelmitta.

Vuorovaikutteinen työyhteisö voi hyvin, eikä uuvu.

Usein yhteistyötilanteet, palaverit, parityöskentely, tiedonkulku, esimies ja alaissuhteet tai asiakastyö takkuavat. Aikaa ja resursseja kuluu turhaan, kun ei puhuta samaa kieltä. Viestit eivät mene perille tai ne ymmärretään väärin. Taustalla on useimmiten vuorovaikutuksen erilaiset "murteet", joita ei tiedosteta eikä ymmärretä.

Vuorovaikutuksen kuusi murretta - koulutuspäivä tuo tähän ratkaisun.

Koulutus sopii työyhteisöjen vuorovaikutuskoulutukseksi tai jopa virkistyspäiväksi.Se sopii erinomaisesti esimiesryhmille, rekrytojille ja perehdyttäjille, työnohjaajille ja kouluttajille.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan (arvo 60 €), joiden avulla osallistuja voi löytää omat ja toistenkin murteet ja jatkaa opiskelua koulutuspäivän jälkeenkin.

Pyydä tarjous! Pienenä yrityksenä meillä on joustavuutta sekä hinnoissa että koulutuksen järjestämisen ajankohdissa.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

ASIANTUNTIJA KOULUTTAJANA - KOULUTUS:

Miksi: Usein yrityksissä asiantuntijan työn kuvaan kuuluu myös kouluttaminen. Jos siihen ei ole saanut minkäänlaista koulutusta, se voi usein tuntua liian kuormittavalta.

Toisaalta asiantuntija voi kokea, ettei saa viestiä menemään perille. Jo päivän mittainen pedagoginen koulutus antaa varmuuksia toimia kouluttajana ja valmentajana. Kouluttajilla on omat niksinsä ja keinonsa pitää kuulijoiden vireyttä yllä. Koulutus vahvistaa myös ammatillista esiintyjän roolia.

Miten: Käytämme koulutusmenetelminä sekä NLP:tä että draamaa. Molemmat ovat käytännönläheisiä ja helposti omaksuttavia tapoja oppia uusia tapoja kouluttaa ja suunnitella toimivia koulutuksia tai luentoja.

Kenelle: Koulutus sopii henkilöille, jotka oman työnsä ohessa kouluttavat henkilökunnalle organisaation sisäisiä muutoksia, työtehtäviä, järjestelmä/lakimuutoksia tms. tai käyvät yrityksen asiantuntijana puhumassa tilaisuuksissa, messuilla, kouluissa ym. tai toimivat yrityksen tuotekouluttajina.

Koulutuksen tärkein tavoite on oman monipuolisen kouluttajaroolin sisäistäminen ja kuulijoiden erilaisuuden huomioiminen, sekä oman kouluttajan keinorepun rakentaminen.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan (arvo 60 €), joiden avulla kouluttaja löytää erilaiset oppimistavat, sekä omat vahvuutensa ja kehittämisalueensa kouluttajana. Vaikeatkin koulutustilanteet helpottuvat.

Pyydä tarjous! Pienenä yrityksenä meillä on joustavuutta myös hinnoissa.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

TYÖHYVINVOINTIKOULUTUS - RIITÄNKÖ ITSELLENI - RIITÄNKÖ MUILLE?

Miksi: Työhyvinvointi koulutus on panostus, joka kannattaa tehdä. Henkilökunta on yrityksen tärkein pääoma, sen kunnosta on huolehdittava. Työhyvinvointipäivä on kuin vuosihuolto. Työuupumus voi yllättää, jollei oireita tunnisteta ajoissa. Sitä riskiä ei kannata ottaa.Jatkuva kiire, stressi, ulkoiset ja sisäiset paineet onnistua työssä aiheuttavat kulumaa työhyvinvoinnissa.

Miten: Koulutus perustuu NLP:n harjoituksiin. NLP on ratkaisukeskeinen tapa tutkia ja kehittää työyhteisön ja yksilön hyvinvointia. Se on toimiva ja käytännönläheinen, konkreettinen ja välittömästi tuloksia tuottava tapa parantaa työssä jaksamista ja lisätä työkyvystä huolehtimisen taitoja.

Jo päivän mittainen työhyvinvointi koulutus antaa oivalluksia siitä, että paljon on tehtävissä oman työkunnon ja hyvinvoinnin eteen. Hyvinvoinnin palapeli koostuu monista palasista, joista kaikki eivät ole työpaikalla. Ihminen on kokonaisvaltainen psykofyysinen olento, joten kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Kenelle: Työyhteisöt, jotka työskentelevät erityisen voimia vievillä aloilla. Koulutus voidaan räätälöidä kohderyhmän tarpeita vastaavaksi.Työyhteisöjen ja tiimien virkistyspäiväksi tai osaksi päivää, jossa etsitään keinoja voimaantua arjessa.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan (arvo 60 €), joiden avulla osallistuja voi löytää omat vahvuutensa ja kehittämisalueensa ja jatkaa opiskelua koulutuspäivän jälkeenkin.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

ASIAKASPALVELU ON ONGELMANRATKAISUA - KOULUTUSPÄIVÄ

Miksi: Onko asiakaspalvelijoidenne perustehtävä kristallinkirkas? Taitavan asiakaspalvelijan roolimalli on kaiken A ja O. Se on omaksuttavissa tarjoamassamme koulutuksessa. Räätälöimme koulutuksen oman asiakaspalvelutarjontanne mukaiseksi.

Onko yrityksellänne asiakaspalvelun ohjeistukset, joita kaikki asiakaspalvelussa toimivat noudattavat? Hyvä, mutta loistavaan asiakaspalveluun se ei riitä. Asiakas odottaa, että häntä palvellaan yksilöllisesti ja häntä kunnioitetaan asiakkaana. Jos asiakas kokee, että asiakaspalvelija vain noudattaa sääntöjä ja ohjeistuksia, niin hän ei ole tyytyväinen. Ylitä asiakkaasi odotukset – sääntö ei toteudu

Asiakaspalvelijan perustehtävä on ratkaista asiakkaan ongelma. Vain ohjeita noudattamalla sitä ei tehdä. Tarvitaan oikeaa asennetta ja auttamisen halua. On osattava luoda ja omaksua taitavan asiakaspalvelijan rooli, johon kuuluu: joustavuus, sallivuus, tilannetaju, tavoitteellisuus, johdonmukaisuus, vakuuttavuus, empaattisuus, hyväntuulisuus, jopa huumorikin.

Vaativia ominaisuuksia, joita harva kokee omaavansa joka päivä ja kaikissa tilanteissa. Mutta taitavan asiakaspalvelijan roolissa ne voidaan sisäistää. Ominaisuudet on opittavissa omaksuttavan roolin kautta. Tästä asiakaspalvelu-koulutuksessamme on kyse.

Miten: NLP on ratkaisukeskeinen tapa löytää keinoja myyntiin ja asiakaspalveluun. Käytämme koulutusmenetelminä sekä NLP:tä että draamaa. Molemmat ovat käytännönläheisiä ja helposti omaksuttavia tapoja oppia uusia toimintatapoja ja käytäntöjä. Koulutuksen tärkein tavoite on oman monipuolisen työroolin rakentaminen asiakaspalveluun ja perustehtävän oivaltaminen.

Kenelle: Kaupallisen alan yrityksille, osastoille, palveluyrityksille, pienyrittäjille. Kaikille, joilla on asiakkaita palveltavanaan.

Jokainen osallistuja saa koulutuksissa koulutusmateriaalina: Triangles koulutuskortit ja Avain ihmistuntemukseen kirjan ( arvo 60 €), joiden avulla asiakkaan ja asiakaspalvelijan lajityypilliselle käyttäytymiselle löytyy syyt ja selitykset. Vaikeatkin asiakastilanteet helpottuvat.

Pyydä tarjous! Pienenä yrityksenä meillä on joustavuutta sekä hinnoissa että koulutuksen järjestämisen ajankohdissa.

 

Soita tai jätä viestisi tai tarjouspyyntösi - otamme Sinuun yhteyttä!

Kysy lisää!

 

 
OLEMME MYÖS FACEBOOKISSA:
https://www.facebook.com/triangleskoulutus